2009-03-22 18:19:12• hírek • www.bulvaros.hu

Díjakat osztott a Glamour

Magyarországon először ítélték oda a Glamour Women of the year díjait. A hazai sztárok legszebb ruháikat magukra öltve érkeztek a partyra, ahol kiderült, az olvasók kit ítéltek a legjobbnak a meghirdetett hat kategóriában.

A hajnalig tartó Women of the year gála az idei év eddigi legjobb hangulatú és legtrendibb bulija volt - olvasható a www.bulvaros.hu oldalon.

Itt derült ki, hogy az olvasók szerint ki a legjobb modell, divattervező, énekesnő, sportolónő, melyik ismert hölgy öltözik a legjobban és ki a legsármosabb férfi. Tizenegyezer szavazat érkezett a magazinhoz. A hatalmas érdeklődés a partyn is megmutatkozott. A jelölteken kívül a hazai sztárvilág is izgatottan várta az eredményt. Debreczeni Zita egy földig érő Armani ruhában érkezett, míg többen a minire szavaztak. Dammak Jázmin és Szekeres Nóri csillogott, míg Zséda egy sötét
bordó ruhát választott a különleges alkalomra.

"Nagyon jó este volt, egy igazán kellemes hangulatú, trendi buli volt. Olyan, amilyen igazán illik a magazinhoz."- mondta Zsédenyi Adrienn, aki a legjobb énekesnőként vehette át a Women of the year díját.

Piros mini ruhában pompázó Bartók Esztert a legjobban öltözött hölgyek között jelölték. A zakós-nadrágos eleganciát kedvelő Demcsák Zsuzsa és Kiss Ramóna is divatérzéke miatt vált esélyessé, de végül Erős Antónia vihette haza a legjobban öltözött nőnek járó díjat. Az egyetlen férfi kategóriában igazi meglepetés született. Világbajnok motorversenyzőnk, Talmácsi Gábor mindenkit maga mögé utasított. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a jelöltek közül a legsármosabb, de a közönség szeretete hatalmas, ami nagyon jólesik és inspiráló - vallotta be Talma.

A sportolónők közül Görbicz Anita lett a Glamour olvasók kedvence, míg a divattervezőként Nanushka bizonyult a legjobbnak. A fiatal tervezőnek Zoób Kati adta át a rangos elismerést, míg a modellek közül Pataki Ági hirdetett győztest. A New Yorkból épp hogy hazaért Mihalik Enikő vehette át a szobrocskát. Gallusz Niki lett az este különdíjasa. Az énekesnőt Szilly Nóra, a Reflektor TV háziasszonya ismerte el "A legőszintébb" díjjal.

A Danubius Pirítós műsorvezetője, Rákóczi Ferenc műsorvezetőként vette birtokba a színpadot, míg Rúzsa Magdi zenekarával három dallal szórakoztatta az ezer fős vendégsereget. A díjátadó után együtt ünnepelt mindenki. Szekeres Nóri birtokba vette a táncparkettet, Tóth Gabi egykori kedvesével, Palcsó Tomival csevegett, de a legújabb tinisztár, az Álom.net főszereplője, Labancz Lilla is feltűnt. Keleti Andrea férjével mulatott, de Kovácsovics Fruzsi és Haumann Petra is párja társaságában élvezte a hajnalig tartó party-t.

Talmácsi Gábor lett a legsármosabb férfi a Glamour olvasói szerint.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: